Stationsstraat 24-01 Tilburg
+31 13 850 75 46
deskundigonline@ecoachpro.nl

Online e-Health scholingsprogramma’s

Deskundig Online

Diverse online e-Health scholingsprogramma’s

In deze tijden van coronacrisis waarin thuiswerken gewenst is, is het naast tijd voor reflectie en bezinning ook prettig als je dienstverlening gewoon kan doorgaan. Zeker in een sector als de gezondheidszorg waar patiëntenzorg zo essentieel is en urgent kan zijn. Nu face-to-face contact even niet mogelijk is, biedt e-health een bron aan mogelijkheden om je als zorgprofessional vooruit te helpen. Interesse? Volg dan een van onze online e-Health scholingsprogramma’s.

Wil je concreet en gedegen aan de slag met de mogelijkheden van e-health? Dat kan met onze online scholingsprogramma’s inclusief online proeftraject. In elk programma leer je face-to-face zorgverlening te combineren met online begeleiding. Je leert meer over de verschillende vormen van e-health en de kracht van online begeleiden en behandelen. Op methodische wijze ga je aan de slag met blended begeleiden zodat je je deze online vaardigheden eigen maakt.

Praktische toepassing
De voordelen, maar ook de valkuilen van e-health komen aan bod. Hoewel de scholingsprogramma’s een sterke theoretische basis kennen, ligt de nadruk op de praktische toepassing. Tijdens een proeftraject ga je concreet oefenen met een trainer-acteur die zich als cliënt voordoet. Zo ervaar je welke competenties je nodig hebt om effectief gebruik te maken van online behandelen.

• Onze online programma’s bevatten standaard een proeftraject en zijn ontwikkeld voor zorgprofessionals die willen leren hoe je online en blended begeleiding succesvol kunt inzetten in de (eigen) praktijk.
• Na een programma heb je meer kennis en concrete (aanvullende) vaardigheden om op een effectieve manier aan de slag te gaan met e-health.

Ervaring 
“
Zeer goede opleiding, met veel interactie en een zeer kundige trainer. De studiestof gaf veel informatie om beter grip te krijgen op de mogelijkheden van e-health. Het proeftraject met de onlinepatiënt was zeer realistisch. De opleiding gaf ook stof tot nadenken over de interne kwaliteit en aanleiding om hierover met elkaar in gesprek te gaan. Het sloot nauw aan bij onze dagelijkse praktijk.” 
Deelnemer Agnes Willemse (GGzE, GZ-psycholoog)

Handboek
De belangrijkste inzichten en handvatten om e-health in te zetten zijn gebundeld in het boek:
E-health: Handboek voor zorg- en hulpverleners” (cursisten dienen dit zelf aan te schaffen)

Data en prijzen
Online e-Health Module
[i.s.m. RINO Zuid]
– Groep 1 start maandag 23-03-2020 (VOLGEBOEKT)
– Groep 2 start maandag 23-03-2020 (VOLGEBOEKT)

Online Opleiding e-Health
[i.s.m. RINO Groep, RINO Zuid & RINO amsterdam]
[inschrijven kan via bovenstaande inschrijflinks]
(maximaal 10 deelnemers per groep)
– Groep 1 start maandag 6 april 2020 (VOLGEBOEKT)
– Groep 2 start donderdag 4 juni 2020 (VOLGEBOEKT)
– Groep 3 start maandag 29 juni 2020
(VOLGEBOEKT) 
– Groep 4 start maandag 31 augustus 2020 (VOLGEBOEKT)
– Groep 5 start 15 december 2020
– Groep 6 start 5 januari 2021
– Groep 7 start 2 februari 2021
 

Online Opleiding e-Health (open inschrijving) 
Prijs € 995,- of met partnercode voor € 825,- 
– Groep 1 start donderdag 2 april 2020 (VOLGEBOEKT)
– Groep 2 start donderdag 7 april 2020 (VOLGEBOEKT)
– Groep 3 start donderdag 14 april 2020 (VOLGEBOEKT)
– Groep 4 start dinsdag 21 april 2020 (VOLGEBOEKT)
– Groep 5 start dinsdag 28 april 2020 (VOLGEBOEKT)

NB: Vanwege de grote belangstelling, maken we hier zo snel mogelijk nieuwe data bekend voor de Online e-Health scholingsprogramma’s (open inschrijving).
Je kunt ook een e-mail naar ons (deskundigonline@ecoachpro.nl) sturen. Dan houden we je op de hoogte mochten er nieuwe data gepland zijn.

Flyer met meer informatie