Stationsstraat 24-01 Tilburg
+31 13 850 75 46
deskundigonline@ecoachpro.nl

Q&A Inspiratiesessie

Deskundig Online

Laat je inspireren en verrassen
Volg onze Q&A Inspiratiesessies over online begeleiden & behandelen

Altijd al meer willen weten over e-coaching, e-begeleiding en e-health? Over hoe je het toepast, wat de do’s en dont’s zijn? Hoe dat nu eigenlijk werkt om in een online omgeving te begeleiden? Volg dan onze Q&A Inspiratiesessie(s).

In deze Q&A Inspiratiesessie(s) gaan we verder in op de cognitieve vaardigheden die gevraagd worden van een professional die online begeleiding als (aanvullende) tool wil gaan inzetten. De Inspiratiesessies hebben daarom een stevige inhoudelijke basis, kennen een aantal praktische oefeningen en zijn geschikt voor iedereen die affiniteit heeft met het ondersteunen, begeleiden, behandelen of ontwikkelen van werknemers, cliënten, patiënten, studenten of coachees.

Zeer ervaren coaches, psychologen en andere begeleidingsprofessionals zullen hun eigen ervaringen delen en daarnaast vragen beantwoorden. Sluit ook aan en laat je inspireren.

1. Online class: De kracht van online coachen
(i.s.m. Coachlink Academy)
Datum: dinsdag 15 september 2020 en donderdag 17 september 2020 
Datum: dinsdag 26 mei 2020 en donderdag 28 mei 2020
Tijdstip: 10.30 – 12.00 uur (achteraf terug te kijken wanneer je ticket hebt)
Kosten: € 75,- (excl. btw)
In deze online class delen docenten Anne Ribbers en Iris Kolthoff via twee webinars hun expertise op het gebied van online coachen. Anne laat je zien dat de coronacrisis niet de enige reden is om aan de slagte gaan met online coachen; in online coaching zitten krachtige leerelementen die van jou een betere coach maken. Iris geeft antwoord op vragen als: hoe maak je goed contact via een beeldscherm? Hoe coach je effectief met digitale tools? Hoe leg je je coachmodellen op afstand uit en op welke manieren zet je oefeningen in tijdens coaching? Classes zijn bedoeld om vragen te stellen. Anne en Iris verzamelen de gestelde vragen en nemen hun antwoorden op. Deze opname wordt binnen een week met je gedeeld.
Zie voor meer informatie: 
Coachlink Academy – Online class 

2. Webinar e-Health in de zorg  (i.s.m. GGZ Oost Brabant)
‘e-Health: meer dan alleen beeldbellen’
Datum: dinsdag 14 april 2020 [Georganiseerd door GGZ Oost Brabant
De zorg stapt massaal over op beeldbellen. De vraag komt naar boven: is dit de beste manier om aan de slag te gaan met e-Health? Welke communicatiemiddelen zijn nog meer beschikbaar? Klinisch psycholoog Nathan Bachrach (GGZ Oost-Brabant) en online psycholoog Alexander Waringa (eCarePro) verzorgden dit webinar (ook te bekijken door op onderstaande afbeelding te klikken). De hosting was in handen van Merijn van der Zalm.

3. Webinar online coaching (i.s.m. de NOBCO)
‘Een introductie in online coaching’
Datum: donderdag 26 maart 2020
Georganiseerd door de NOBCO
Na dit webinar weet je wat online coachen is, ken je het wetenschappelijke en theoretische kader en ben je bekend met de toepassingen. Ook de do’s en dont’s van online coaching komen aan bod. En als het goed is kent ZOOM na het volgen van dit webinar geen geheimen meer voor je.
Met o.a.: onze eigen eCoachPro coaches Anne Ribbers en Marco Tieleman.

Update
Wegens overweldigende belangstelling raakte de server overbelast. Het webinar is terug te beluisteren. Klik op onderstaande afbeelding of open het webinar). Ook is de powerpoint in te zien. 


4. Nederlands Webinar Online Coaching & Pluform
(met Vita Stamperius)


5. Engels webinar Online Coaching & Pluform
(met Anne Ribbers)


6. Overige inspiratiesessies

De komende tijd verschijnen op deze pagina meer filmpjes en data voor inspiratiesessies. Mocht je in de tussentijd meer informatie willen, neem dan direct contact met ons op. 

Neem contact met ons op